Победителката в Ергенът“ Виктория Капитонова даде интервю за Преди обед“,

...
Победителката в Ергенът“ Виктория Капитонова даде интервю за Преди обед“,
Коментари Харесай

Виктория Капитонова разкри изненадващи неща за отношенията си с Виктор

Победителката в „ Ергенът “ Виктория Капитонова даде изявление за „ Преди обед “, в което показа забавни неща за връзките си с Виктор.

Рускинята разкри, че до последно не е очаквала да завоюва формата. „ Бях сигурна, че Виктор ще избере Александра “, показа тя и добави, че въпреки всичко се радва, че е първата победителка.

Красавицата даде пояснение и за буреносните си връзки с Александра. Според нея изискванията във формата били такива, че се е налагало да реагира по друг метод от метода, по който би реагирала в действителния живота.

За прословутото лисване с джин Виктория сподели: „ Просто желаех да сложа завършек на диалога, тъй като той не свършваше “. Тя призна, че съжалява за постъпката си и че би се извинила на Александра: „ Това беше игра, това беше шоу. Всичко, което се случи, би трябвало да си остане там “. След което добави, че е гледала формата в другите страни и е схванала какво би трябвало да прави, с цел да бъде забавно.

По горещата тематика за връзките им с Виктор след предаването също бяха разкрити интересени детайлности. „ Двамата го възприемахме като шоу, като игра и някак си даже не стана въпрос след това. Щом приключихме фотосите си казахме „ Благодаря за прелестното време “ и въпросът изобщо не се повдигна нито от него, нито от мен “.

Двамата въобще не са имали и интимни връзки, макар мощното привличане, което демонстрираха на екран.

Рускинята съобщи и че е видяла Виктор в някои обстановки, които са я предиздвикали да не желае задълбочаване на връзките им след края на формата. Тя засяга прословутата преживелица със заливането на Александра: „ Разбрах, че в случай че аз бях на мястото на Александра, нямаше да ми е прелестно “.

„ Нямаше по какъв начин Виктор да не знае кой го е направил “ – добави с усмивка притежателката на последната роза.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР