Победителката от петия сезон на Фермата Веселка Маринова призна, че

...
Победителката от петия сезон на Фермата Веселка Маринова призна, че
Коментари Харесай

Веселка от Фермата ще върти бизнес със стоте бона

Победителката от петия сезон на Фермата Веселка Маринова призна, че счита да завърти бизнес с премията от 100 000 лв., разбра HotArena.

" Нали знаете, че подготвени пари се харчат най-лесно, по тази причина желая да ги вложа в нещо и да стартира да изкарвам. Все още не съм решила какъв тъкмо ще е бизнесът, ще се допитам до хора експерти, които схващат от тези неща ".

22-годишната многодетна майка е първата жена победител в шоуто. " Толкова неща се случиха за първи път в петия сезон - жена завоюва, Фермата напусна рамките на малкия екран и се трансформира в книга, неповторим пробив в интернет пространството ", разяснява в тв изявление продуцентът и водещ Иван Христов. Според него Веселка завоюва поради постоянството, откровеността, трудолюбието и страхотните си умения.

Маргарита Христова, Веселка Маринова, Красимир Джунов и Сами Хоссни бяха финалистите, а в последния конфликт един против различен се изправиха Веселка и Красимир. За победителката финалът се оказа сложен и даже проля кръв. 

В първите игри, по време на женския двубой, многодетната майка се поряза грубо и от пръстите й плисна огромна бликам кръв до момента в който режеше металната мрежа. Имаше подозрение за разрязано сухожилие и играта й отсега нататък беше под въпрос. Въпреки това обаче тя завоюва освен борбата, само че и формата. Вече стартира кастингът за 6-ти сезон на Фермата, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР