Победителите в “Един за друг 5 Михаела и Венци бяха

...
Победителите в “Един за друг 5 Михаела и Венци бяха
Коментари Харесай

Победителите Михаела и Венци: Коалицията ни в “Един за друг” беше просто приятелски кръг!

Победителите в “Един за различен ” 5 Михаела и Венци бяха посетители в подкаста “Един без различен ”. Пред водещата Денислава Велкова те споделиха, че Венци е очаквал да завоюват формата и даже е имал оракулски сън.

Двойката от Перник не потеглиха добре и изглеждаше, че няма да имат късмет, само че съумяха да вземат изненадваща победа. Михаела счита, че изоставането им във финалната игра ѝ е помогнало да се отпусне. Венци описа, че по време на играта си е мислил главно за Светли.

Михаела показа, че мъжът ѝ не е желал да влиза в “Един за различен ”. Още на първия ден Венци е схванал, че е направил неточност и че това ще е едно от най-невероятното прекарване в живота му.

Гери и Светльо и Маргарита и Кристиян са двете двойки, които Венци и Михаела са считали, че ще са 100 % на край. Те споделиха, че Ели и Данчо са изненадата на сезона.

Венци и Михаела описаха, че обединението им се е получила по натурален метод и по-скоро я дефинират за другарски кръг. Михаела показа, че в един миг това, че са имали близки хора, се е трансформирало в минус.

Пред Денислава Велкова победителката Михаела описа занимателна история, в която показа, че Венци се е прибрал с неверни ключове и яке след нощно развлечение. Как е завършила случката може да разберете в епизода.

Михаела и Венци описаха за един от най-трудните си моменти в живота, когато са диагностицирали неверно щерка им с детска церебрална парализа. В подкаста двамата споделят по какъв начин са се справили със обстановката.

Гледайте епизодите на подкаста “Един без различен ” в, и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР