Победител в лотарията от Ямайка реши да си постави маска

...
Победител в лотарията от Ямайка реши да си постави маска
Коментари Харесай

Не е за вярване по какъв начин се появи победител в лотария, за да си прибере над $1 милион

Победител в лотарията от Ямайка реши да си сложи маска от кино лентата " Писък " (Scream), с цел да си вземе облагата от 158 милиона ямайски $ или повече от $1 милион. По този метод той желае да избегне роднините му да го преследват за пари, написа " Мирър ". Щастливият собственик на късметлийския билет, който споделя, че „ обича парите “, облече гениална дегизировка, тъй че приятелите и фамилията му да не го разпознаят.

Той дори изчакал 54 дни, за да си изиска своята награда и да пресече желанията на членовете на семейството му, които са гладни за пари.



Победителят в Super Lotto, известен само като А. Кембъл, е заснет как е поставил култовата си маска си и се ръкостиска с организаторите на лотарията.

Мъжът споделя, че иска да си купи " хубава къща " със своята печалби, добавяйки: " Обичам да имам пари. Не искам и не заемам на никого ".

" Имам малък бизнес, така че планирам да го направя по-голям, да си купя апартамент. Обичам да имам пари. "



Г-н Кембъл, който имал 90 дни да вземе мегапечалбата си, казва също, че се е разболял от прекалено мислене, след като е разбрал, че вече е милионер.

Според St Lucia News, той споделил: „ Погледнах билета си, затичах се в банята си и казах:„ Аз спечелих! Аз спечелих!



- От деня, когато разбрах, че съм спечелил, бях болен. Главата ми ме боля в продължение на три дни, защото мислех толкова много ".

" Чудех се дали това, за което копнеех, наистина се сбъдва. Имах болка в корема в продължение две седмици, понякога усещах толкова много болка, че забравих, че съм спечелил! "



Кембъл, който е закупил билета в столицата на Ямайка Кингстън, споделя още, че е избрал печелившите числа, от 10, 14, 16, 25, 27 и супер топката 5, от свой сън и е закупил билета за малко над $1.

Превод и редакция: БЛИЦ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР