Победата над Северна Ирландия в световните квалификациите остана на заден

...
Победата над Северна Ирландия в световните квалификациите остана на заден
Коментари Харесай

Ето този Тодор Неделев очаквахме!

Победата над Северна Ирландия в международните квалификациите остана на назад във времето с оглед бурните събития към избора за нов президент на БФС.

Рядко ни се случва и заради този факт би трябвало да се гордеем, когато реализираме поврат против селекция, която е по-напред от нашата в международната класация.
 България - Северна Ирландия 2:1 в международна подготовка
Малко наслада и за България - мощно второ полувреме и класен Неделев пречупиха Северна Ирландия

" Лъвовете " обърнаха островитяните след два гола на халфа с №8

Срамът от провалянето във Вилнюс надали ще се отмие скоро, само че " лъвовете " най-малко демонстрираха, че могат. Поводи за оптимизъм изключително дава мощното второ полувреме против северноирландците, които въпреки и построени от играчи подвизаващи се по долните дивизии на британската футболна система, бяха задоволително твърд конкурент.

В предходния си коментар за националния отбор, подложих на рецензия Тодор Неделев и Димитър Илиев. Едва ли някой може да отхвърли, че звездите на пловдивските Ботев и Локо бяха измежду огромните длъжници за загубата с 1:3 от Литва.

Радвам се, че през вчерашния ден първият от тях изрично запуши моята уста с чудесното си показване. Ето този Тодор Неделев чакахме! Индивидуалните му проблясъци се оказаха изцяло задоволителни за скъпия триумф, който краткотрайно ни изкачи и до третото място в група С. А Тошко даде поръчка да бъде водачът, за който в националния отбор си мечтаем от години.
 Снимка 550051
Източник:

Очакванията към него, Митко Илиев и Кирил Десподов постоянно ще бъдат огромни. Поради този факт мощно ще ги обичан и ненавиждаме. Без да се наскърбяват другите футболисти, само че това са новите " три коня ", които би трябвало да дърпат България напред. Класата им по терените на efbet Лига е безапелационна, хубаво ще бъде тя да се трансформира в константна по време и на тежките национални надпревари.

Ако се върнем към представянето на Неделев от нощес, пловдивчанинът отбрани отвред получения митичен №8. Самочувствие, точност и класа в решителните мигове. Големият проблем при него обаче си остава неналичието на неизменност.
 Героят Неделев: Отмихме срама от провалянето против Литва
Героят Неделев: Отмихме срама от провалянето против Литва

" Смачкахме Северна Ирландия през втората част "

Сякаш Тошко е въплъщение и на целия български отбор. Притежава нужния набор качества, само че рядко ги демонстрира, има самочувствие, само че в избрани моменти.

Отстрани ли Ясен Петров тези внезапни амплитуди в представянето на всички " лъвовете ", идните борби в Лига на нациите и квалификациите за Евро 2024, могат да са надалеч по-позитивни. Личи си въпреки всичко, че има някаква основа, върху която може да се надгражда.

А до идващия цикъл от значими интернационалните срещи, ще се черпим от магията на Неделев по терените на efbet Лига. Но и леко ще съжаляваме, тъй като кариерата на този толкоз първокласен футболист, по този начин и не се разви по допустимо най-хубавия метод.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР