Победата на настоящия президент Румен Радев на предстоящите избори за

...
Победата на настоящия президент Румен Радев на предстоящите избори за
Коментари Харесай

„Четвъртата власт“: Коментарът на Петьо Цеков за събитията от седмицата

Победата на сегашния президент Румен Радев на идните избори за държавен глава не е сигурна. Това разгласи журналистът Петьо Цеков в коментар за събитията от седмицата, в която стартира предизборната акция за вота „ 2 в 1 “.

По конституция, с цел да завоюва един кандидат-президент на първи тур би трябвало да има 50+1 % от гласовете на гласоподавателите, подсети журналистът.

По думите му предизборните акции от дълго време са виртуални – опосредствани от обществените медии, с липса на директен контакт с електората.

В тази връзка той не чака Радев да организира огромна акция със срещи с гласоподаватели, само че вижда, че това към този момент вършат нови и по-малки партии, като „ Продължаваме промяната “.

„ Лозан Панов (председателят на Върховен касационен съд, който се кандидатира за президент и е подсилен от „ Демократична България) има безспорни качества, само че политическото му говорене надали е на равнище и това изиграва неприятна смешка както на Демократична България, счита Цеков.

За обстоятелството, че Движение за права и свободи за първи път издига кандидат-президент – водача на партията Мустафа Кардайъ, а Делян Пеевски е претендент за народен представител, журналистът дефинира като „ повдигане на знаме “, че партията е подготвена към този момент да издигне собствен претендент за държавен глава.

Гледайте повече във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР