Победата на Кубрат Пулев над Богдан Дину вече едва ли

...
Победата на Кубрат Пулев над Богдан Дину вече едва ли
Коментари Харесай

Андреа защити Кубрат след целувката му с Джен Суши

Победата на Кубрат Пулев над Богдан Дину към този момент надали провокира някакъв интерес. Тя бе изместена като тематика от целувката на боксьора, която той лепна на репортерката на Vegas Sports Daily Джени Суши.

Тази целувка провокира същински безредици освен в Съединени американски щати. Либерални организации даже желаеха той да слезе от кръга и да бъде съден за полов тормоз.

Самият Пулев изясни конфузната преживелица „ като една почтена задявка “, а Кралицата на голото суши се присъединила и в празненствата за успеха му.

Отношение по случая взе и приятелката на Кобрата – Андреа.

„ Има дни, в които ми се желае да имам вълшебната пръчка на времето, с цел да предпочитам епохата в която желая да пребивавам. Последните дни си мисля за предишния век, който роди половата гражданска война, направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила, и в който целувката беше акт на обич, другарство и пристрастеност, а не „ принудителен опит за полов тормоз “.

Не желаех да приказвам по тематиката, тъй като за мен тя е по-скоро смешна, в сравнение с сериозна! Но не одобрявам, когато хората злоупотребяват. В изказване на Vegas Sport Daily, разбирам, че Jenny Sushe е станала жертва и е засегната и шокирана! Как е допустимо човек, който самичък си качва сходно видео, да твърди какъв брой е засегнат от него. За мен това е една смешка и по-скоро комична обстановка!

Иначе по отношение на сушито... Всички го обичаме, само че когато рибата е прясна, а оризът не е мощно преварен “.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР