Победа за Уайлдър с жесток нокаут в 6 рунда. Това

...
Победа за Уайлдър с жесток нокаут в 6 рунда. Това
Коментари Харесай

Ерик Молина: Вярвам, че Уайлдър ще нокаутира жестоко Фюри в 6 рунда

Победа за Уайлдър с нечовечен нокаут в 6 рунда. Това чака някогашният кандидат за международната купа в тежката категория на боксa Ерик Молина от конфликт №3 сред Уайлдър и Тайсън Фюри за пояса на Световния боксов съвет (WBC).

Молина даде изявление за bTV преди дълго чакания дуел, който можете да гледате тази нощ от 04:00 ч. директно по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg

" Преди малко се срещнах с Дионтей Уайлдър в асансьора. За разлика от Тайсън Фюри, който крещеше, Уайлдър изглеждаше спокоен и фокусиран върху борбата. ", стартира американецът.

" Вярвам, че 6 рунда са нужни на Дионтей Уайлдър да нокаутира грубо Фюри. Да, Уайлдър позволи доста неточности в предходните две борби по сред им, само че това се случи тъй като разреши на Фюри да бъде пречупен душевен. Сега обаче няма по какъв начин това да се повтори. Уайлдър направи доста промени в удара си с дясната ръка, което направи стила му по-опасен. "

" Знам, че Уайлдър жадува за тази победа. Бях част от подготвителният му лагер и видях, че е подготвен за триумф над Фюри. ", разяснява Молина, който на два пъти отстъпи в борбата за международната купа - на Уайлдър през 2015 година и на Антъни Джошуа през 2016 година

" Със мощните си удари, Уайлдър е податлив да покаже лудата си страна. Той е прочувствен боксьор и от време на време би трябвало да го крие. Просто би трябвало да е спокоен. За да нокаутира Фюри, Уайлдър би трябвало да прави по-плавни удари с дясната си ръка. Бих определил Фюри като остроумен боксьор, с много-добри рефлекси. Трудно някой може да повали Фюри на земята с нападателни удари. "



Не пропускайте третия конфликт сред Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър директно по, VOYO.BG и btvnovinite.bg. Гала вечерта стартира в 4:00 ч. българско време на 10 октомври (неделя), а кулминационната точка се чака към 6:00 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР