Победа с 3:1 постигна отбора на ФК Локомотив (Драново) в

...
Победа с 3:1 постигна отбора на ФК Локомотив (Драново) в
Коментари Харесай

Локо Дряново с нова победа

Победа с 3:1 реализира тима на ФК Локомотив (Драново) в град Левски против едноименния тим на Левски 2007. Още със започването на срещата самодейността бе в гостуващия тим. В 30 мин след добра офанзива Момчил Петров вкара за 0:1. Така и приключи първото полувреме. В началото на втората час след контра офанзива домакините съумяха да изравнят посредством Кристиян Иванов в 50 мин. След отбелязването на гола от домакините, Локо Дряново се активизираха и след сполучлив напън Явор Генчев вкара за 1:2, а седем минути по-късно Георги Колев означи за 1:3. До края на срещата Момчил Петров направи два пропуща изведен самичък против вратаря на Домакините.

" Получи се здрав мач в който нашия тим се показа на положително равнище и закономерно спечелихме.Още по хубавото е,че победихме тъкмо в Левски където обичайно се играе мъчно " показа Мартин Кръстев старши треньор на тима.

" Поздравявам момчетата за положителната игра и в двете срещи на старта на шампионата. Когато се работи вярно нещата се получават. Поздравявам треньорския щаб, за добре свършената работа. Положиха доста труд и старания с цел да сглобят този тим. Надявам се тима да продължава да играе по този метод и да радваме Дряновци и в неделя да изпълни стадиона в идното районно дерби против тима на Трявна. Сподели Пламен Обрешков Председател на Управителния съвет.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР