По записаните в изборния закон правила, началото на предизборна кампания

...
По записаните в изборния закон правила, началото на предизборна кампания
Коментари Харесай

Радетелите за законност ПП и ДБ откриха кампанията си в нарушение на Изборния кодекс

По записаните в изборния закон правила, началото на предизборна акция е един месец преди датата за осъществяване на избори
Явор Божанков на първа линия съпостави политици с миксери

" Продължаваме промяната " и " Демократична България " започнаха предизборната си акция със събитие пред Народния спектакъл в София и демонстрираха неправителствените организации, които застават зад обединяването им.

В обединението " Заедно " влизат гражданската организация " Правосъдие за всеки ", плана " За положителното ", фондация " Заслушай се ", Център за съзидателно правораздаване Разград, фондация " Три дами ", Екип на София изпратиха свои представители, които да приказват пред събралите се и да заявят поддръжката си за обединяването на " положителните сили ".

За тях съпредседателят на " Промяната " Кирил Петков приказва от дълго време, само че до момента бяха известни единствено " Правосъдие за всеки ", " Спаси София " и " Екип за София.

" Изкуственият разсъдък може да смени цели парламентарни групи. Дори не е необходим изкуствен интелект, може да употребяваме миксери. Трябва един просто да ги стопира и да ги пуска да бучат. Така те със същата мощ ще провалят работата на Народното събрание, законодателството и бъдещето на България, само че пък няма да ни костват толкоз доста ", сподели Явор Божанков, който бе на първите редици. Пред публицисти той удостовери, че ще води листата на обединяването в Габрово.

Борис Бонев от партия " Спаси София " също се включи с видеообръщение от Виена.

На събитието участваха множеството основни фигури в обединеното, като се изключи Христо Иванов. За него обясниха, че бил в чужбина, само че му изпратиха поздрави от сцената.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР