По всякакви политически и морални стандарти Иво Христов трябва да

...
По всякакви политически и морални стандарти Иво Христов трябва да
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ: По всякакви стандарти Иво Христов трябва да подаде оставка

По всевъзможни политически и морални стандарти Иво Христов би трябвало да подаде оставка. Това сподели пред Българска национална телевизия депутатът от ПГ на ГЕРБ Александър Иванов във връзка абсурда с депутата от левицата, който съобщи, че 80% от популацията у нас са дебили.

В групата на Българска социалистическа партия би трябвало да решат по какъв начин да постъпят – в случай че няма оставка, това ще е знак за двоен критерий, добави Иванов.

По думите му Бюджет 2018 е обществен, осъществим и реален. Много е значимо при изискванията на политическа и икономическа непоклатимост да предложим обществен бюджет, тъй като има благоприятни условия за това. Този бюджет поставя основите за идващите дейности по поетите задължения от държавното управление. Още тази година се откри опция за увеличение на минималната пенсия. За идната година тези разноски са планувани да се усилват. Мнозинството е устойчиво. Това се видя и през вчерашния ден при гласуването на бюджетите на НЗОК и на ДОО. А гласуването на Бюджет 2018 е и своебразен избор на доверие. Ако бюджетът бъде признат, считам че опозицията надали ще има учредения да внася избор на съмнение, сподели още Александър Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР