По всяка вероятност ще има избори през март, те също

...
По всяка вероятност ще има избори през март, те също
Коментари Харесай

Политически психолог: Няма да има кабинет, ще ходим от избори на избори

„ По всяка възможност ще има избори през март, те също няма да доведат най-вероятно до сформирането на кабинет, страната я чакат избори и през есента “. Това съобщи за БГНЕС политическият психолог Людмил Георгиев.
Той посочи, че консенсус сред партиите към момента липсва и от лидерската среща, препоръчана от Българска социалистическа партия, няма да има резултат. „ Каквото и да си кажат политическите водачи отсега нататък, няма да има резултат. На заден декор прозира и дълбоката политическа партийна рецесия освен в България, само че и в целия либерален свят. При всички положения решение на тази рецесия ще пристигна, когато завърши войната в Украйна “, изясни още той, като акцентира, че тогава ще се очертаят конюнктурите на една напълно друга реалност. „ Тогава ще има пренареждане на международния ред “, добави той.
За третия мандат политическият психолог посочи, че не е имало значение на коя политическа мощ Радев ще даде опция за сформиране на кабинет. „ Нямаше никакво значение, тъй като има тотална политическа рецесия на партийните системи, даже не съм сигурен, че изборите през март ще доведат до триумф. Предполагам, че есента ще се отиде на нови избори “.
Целият свят се преструктурира. Еднополюсният свят си отива, идва новият многополюсен свят, тъй че през тази промяна ни чакат още доста промени. Дотогава ще вървим от избори на избори “, изясни още той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР