По всичко личи, че спортно-техническият щаб на Ливърпул няма никакво

...
По всичко личи, че спортно-техническият щаб на Ливърпул няма никакво
Коментари Харесай

Асистентът на Клоп: Класата на Фирмино не може да бъде измерена с някакви статистики

По всичко проличава, че спортно-техническият щаб на Ливърпул няма никакво предпочитание да се разделя с Роберто Фирмино, чийто контракт изтича в края на сезона. Нападателят мина през слаб интервал и имаше вид да напусне през предишното лято, само че остана и напоследък се намира в доста мощна форма, като може да се похвали с 8 гола и 4 асистенции в 12 срещи.

Пеп Линдерс - асистентът на мениджъра Юрген Клоп, показа усещането си от бразилеца. “Няма по какъв начин уважението ми към Боби да бъде по-голямо - съобщи той пред “Дъ Атлетик ”. - Неговата пристрастеност към играта, желанието му да помогне на отбора да се показа по-добре… Когато той се оправя добре, тимът играе мощно също. ”

“Светът на футбола полудява с всичките тези статистики, въз основа на които се правят оценка футболистите. Няма по какъв начин да измерите класата на Фирмино посредством някакви си данни. Той е “фалшива деветка ” от международна класа, един от най-хубавите въобще. Как въобще може да поставяте под въпрос качествата на някого, който постоянно се раздава за тима с цяло сърце. Ние в никакъв случай не сме се съмнявали в него. Техниката му, смелостта му, заплахата, която съставлява за противниците. Това е той ”, добави Линдерс.
 Асистентът на Клоп: Въвеждането на пет смени избави футбола Асистентът на Клоп: Въвеждането на пет смени избави футбола
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР