По всичко личи, че някои шофьори във Видин никога няма

...
По всичко личи, че някои шофьори във Видин никога няма
Коментари Харесай

Простотията видинска! Неграмотник паркира като арабин в пустиня /снимки/

По всичко проличава, че някои водачи във Видин в никакъв случай няма да се научат да паркират, откри инспекция на BulNews. След десетки материали за несъответстващото държание на пътя - резултат няма, дори в противен случай - наглеците никнат като гъби.
Този път наградата "Аз съм с купена брошура " отива при лидера на лек автомобил "Опел ". На фотоси, качени в обществената мрежа Facebook от безкористен човек, се вижда по какъв начин возилото просто е зарязано сред две коли. Изглежда "шофьорът " е направил всичко допустимо да набута дългата си кола на място, което очевидно не е задоволително тя да бъде спряна и просто се е отказал по средата. За него е било по-удобно да я зареже по този безразсъден метод и да отиде да си прави дилемите, вместо да потърси свободно място, на което да паркира вярно.
На видинчани им омръзнаха тези ежедневни гледки и доста се чудят по кое време най-сетне кметът Ценков ще се пробуди от зимния сън и ще стартира да работи в интерес на хората, които очевидно повторно няма да го изберат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР