По всичко личи, че гръцката принцеса Олимпия има всички шансове

...
По всичко личи, че гръцката принцеса Олимпия има всички шансове
Коментари Харесай

Новата кралска модна икона: Принцеса Олимпия зашемети света с роклята на годината

По всичко проличава, че гръцката принцеса Олимпия има всички шансове да се трансформира в същинска фешън икона. Тя е парещ обожател на светските събития и има зашеметяващи тоалети както за публични задължения, по този начин и за празненства. А и въпреки всичко да не забравяме, че тя е и модел и има изискан усет. 

Снощи русокосата хубавица заблестя на дансинга, като се появи на лъскаво вечерно събитие в страхотна черна рокля, прилепнала по тялото. Тоалетът ѝ бе по едно и също време ослепителен, само че и изтънчен, като принцесата сподели деколтето си, само че по доста тънък и хубав метод. А чантата ѝ бе аксесоарът, който обра всички точки - дребен червен сатенен клъч, който е идеалният акцент към всеки тоалет, изискан в черно. 

 принцеса Олимпия

 принцеса Олимпия

Прическата ѝ пък придаваше леко френски жанр - платинено русата ѝ коса бе пусната свободно и на леки небрежни талази. Олимпия беше заложила повече на естествената си хубост - само бе подчертала устните си с алено червило, кожата ѝ изглеждаше като че ли от порцелан, а визията беше приключена с лек руж. Изящество и класа!

Някои от почитателите ѝ в обществените мрежи обобщиха идеално визията и самата принцеса с думите: " Тоалетът ѝ е също толкоз юношески, хубав и сладостен, колкото е и тя ".

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР