По всичко личи, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са

...
По всичко личи, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са
Коментари Харесай

Какво мисли първият съпруг на Джей Ло за брака ѝ с Бен

По всичко проличава, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са по-щастливи от когато и да било. След като си споделиха " Да " в края на предишния месец, двамата се насочиха на трогателен меден месец в Града на любовта Париж.
 Джей Ло, Бен Афлек и децата им в Париж
Меденият месец на Джей Ло и Бен Афлек в Париж

Стъпка по стъпка след тях

За по-късно младоженците възнамеряват и радостно празненство с околните в имението на Бен в Джорджия. Както се споделя, обич ли бе да я опишеш...

Ами, опит да я опише прави и първият, от дълго време към този момент някогашен, брачен партньор на Джей Ло - Ояни Ноа. Но съгласно него приказката няма да има благополучен край, написа TheNews. " Желая им най-хубавото, само че не съм уверен, че ще продължи ", счита той.

" Джен обича да е влюбена, само че е била сгодявана шест пъти. Бен е брачен партньор номер четири. Бях брачен партньор номер едно и тя ми сподели, че съм любовта на живота й. Когато лежахме в леглото на първата ни брачна нощ, тя беше безапелационна, че ще бъдем дружно вечно ", прибавя Ноа.

Ояни Ноа и Дженифър Лопес се влюбват, когато тя към този момент е известна. Именно по време на техния брак обаче тя се трансформира в мегазвездата, която всички познаваме.

" Години наред за мен беше прекомерно мъчително да приказвам за това. Исках да се скрия и да пребивавам живота си. Но когато видях, че се е омъжила за Бен, който е добър човек, възприятията се върнаха ", споделя още той.

От думите на Ноа можем да предположим, че пречката за връзката им са били точно славата, блясъкът и нестихващият интерес към певицата. Човек обаче би могъл да си зададе и въпроса откакто толкоз години по-късно (женени са от 1997 до 1998 г.) този мъж реагира по сходен метод, дали към момента няма " пеперуди в корема "...
 Дженифър Лопес, Бен Афлек, сватбата и ще пренебрегне ли кариерата си певицата поради брака
Брака или кариерата - какво ще избере Джей Ло

Звездата има цели

Разбира се, единственият, който може да изясни думите и държанието си, е самият Ояни Ноа. Дали ще го направи - зависи от него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР