По всичко личи, че 42-годишната моделка Цеци Красимирова се сблъсква

...
По всичко личи, че 42-годишната моделка Цеци Красимирова се сблъсква
Коментари Харесай

Цеци Красимирова се ошишка


По всичко проличава, че 42-годишната моделка Цеци Красимирова се сблъсква с някои от проблемите на възрастта.

 

Очевидно тя е измежду многото дами, които след избрана възраст стартират да се борят със забележителното закъснение на метаболизма.

 

Прави усещане, че хубавицата е развалила тогавашната си стройна фигура и към днешна дата от нея няма и диря.

Според осведомени тя е наляла най-малко още 10-15 кг., а други са още по-резки и настояват, че е качила най-малко 20 кг.

 

Напълняването й лъсна по време на последното й посещаване у нас. Вероятно това е и повода, заради която в последно време брюнетката заобикаля да разгласява фотоси в цялостен растеж. Окръглянето й е най-осезаемо в региона на ханша и бедрата.

 

Не е изключено забавения й метаболизъм да е допълнен с хранене с нездравословни храни, при все, че това не е присъщо за моделите. Красавицата от години е загърбила светския живот у нас и живее в Барселона. Тя обаче се връща най-малко два-три пъти на година в родината си.

 

Освен непотребните килограми, тялото й има и още една фрапантна смяна. Запознати издават, че хубавицата е покрила цялото си тяло с татуировки. Несъмнено може да бъде подобаваща конкуренция на Благо Джизъса и Слави Трифонов, които, както е известно, са върли почитатели на татуировките.

 

Заради килограмите пък залага главно на черно облекло с вярата, че то ще я втали.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР