По всичко изглежда, че когато в Холивуд въпросът опре до

...
По всичко изглежда, че когато в Холивуд въпросът опре до
Коментари Харесай

Чанинг Тейтъм едва не убил Салма Хайек, докато ѝ правел стриптийз

По всичко наподобява, че когато в Холивуд въпросът опре до танци в скута, ситуацията ненадейно става на живот и гибел... При това напълно безусловно! За заплахите от сходно преживяване, което хората нормално свързват по-скоро на драго сърце и приятност, в сравнение с терзание и паника, напълно неотдавна приказва една от най-привлекателните дами, изявяващи се пред камера в Меката на киното, а точно Салма Хайек. По време на гостуването си в предаването на Джими Кимъл, предавано по американския ефирен колос АВС, актрисата разкри, че Чанинг Тейтъм, с който си партнират в последната част от поредицата на Стивън Содърбърг - " Magic Mike ", едвам не я е умъртвил правейки ѝ... стриптийз.

Въпреки че доста представителки на нежния пол вероятно биха отбелязали, че за тях съществуват надалеч по-лоши способи да изоставен този свят, звездата от продукцията означи, че случилото се надалеч не било прелестно, въпреки въпреки всичко да призна, че най-малко първоначално актът ненапълно е бил трогателен. Само че след това той толкоз се объркал, че съвсем коствал живота ѝ. По нейни думи заснимането на сходна сцена е съществено предизвикателство, криещо известни опасности, осъществяването на което изисква сериозна подготовка.

В диалога си с водещия горещата мексиканка разказа работата си със своя сътрудник на снимачната площадка, като отдели особено внимание на подготовката им за един от най-съблазнителните моменти във кино лентата, който единствено е загатнат в неговия филмов откъс, а точно танцът на актьора в скута ѝ, оказал се същинска каскада за нея. Очевидно режисьорът не е желал от нея просто да стои там, седнала безучастно на стол, до момента в който екранната ѝ половинка прави цялата работа, а тя само се възхищава на придвижванията му, по тази причина явно е решил, че брюнетката би трябвало да се включи в действието, трансформирайки се в част от представлението.

За задачата обаче били нужно да прекарат значително време в подготвителната зала, с цел да усвоят особено направената им хореография, целяща по-късно да съблазни феновете, купили си билет за прожекцията на лентата на огромен екран. Именно тогава насмалко да се случи трагичния случай, който брачната половинка на френския предприемач Франсоа-Анри Пино разказа в шоуто по следния метод:

" Имаше една част от подготовките, която се оказа много комплицирана... В нея Чанинг трябваше да ме държи с главата надолу, само че сходно на всеки различен човек в тази поза, аз изцяло се дезориентирах, като не съумях да направя това, което се очакваше от мен. Така за малко да се сгромолясам и да си счупя врата ".

По-нататък Салма изяснява, че злополуката е щяла да се разиграе, тъй като сътрудника ѝ я държал за панталоните, които постепенно почнали да се изхлузват, и той почнал да я изпуска. Проблемът бил, че тя не можела да си спомни дали носи долни дрехи под тях. Така че вместо да постави ръце на земята, с цел да се предотврати рухването си, носителката на премия " Еми " предпочела да ги употребява, с цел да задържи свличащата се от тялото ѝ дреха.

" Той стартира да крещи: " Какво правиш? Протегни ръце и се подпри на пода! ", а аз му се развиках: " Не, не, не, не! " Накрая присъстващите в залата ми се притекоха на помощ и ни разделиха. Тогава Чанинг се обърна към мен и ме попита: " Какво ти става? ", при което му извиках: " На мен ли? Ти насмалко не ме умъртви! "

Разбира се, допустимо е тя просто да не е имала опит с танците в скута, защото самата тя в никакъв случай преди не е получавала подобен.

" Искам да кажа, че в случай че ще започнете отнякъде, за какво не от Чанинг? ", попита актрисата в ефир. " Знаете ли какво, заслужавам го ", продължи тя. " Заслужавам най-хубавото, тъй като трябваше да играя стриптийзьорка в толкоз доста филми преди, а в този момент трябваше просто да седна и да се насладя на шоуто, без да си смъквам облеклата. Уви... "

Само че на формалната премиера на лентата, състояла се преди броени дни, Салма, която се появи на аления килим по мрежеста рокля, разкриваща нейното тяло, потвърди, че в случай че скоро ѝ се наложи да се съблече за роля, тя е изцяло подготвена.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР