По всичко изглежда, че Ирина Шейк и Брадли Купър се

...
По всичко изглежда, че Ирина Шейк и Брадли Купър се
Коментари Харесай

Ирина Шейк показа годежен пръстен

По всичко наподобява, че Ирина Шейк и Брадли Купър се стягат за женитба, оповестява уеб сайтът spletnik.ru. Слуховете, че звездната двойка се е сгодила се потвърдиха, откакто хубавицата демонстративно сподели годежния си пръстен. Близки до двойката разкриват, че артистът скрито е предложил на супермодела брак, малко откакто схванал, че още веднъж ще става татко. „ Брадли скрито даде пръстена на Ирина, откакто научи, че е бременна. Двамата имаха проблеми във връзката си и се караха непрекъснато. Но нещата посред им станаха много съществени, след новината за бебето и те взеха решение да постъпят вярно. Той е доста благ с нея “, издават другари на звездната двойка и разясняват, че пръстенът на Ирина е винтидж. “Не е нещо ново и лъскаво, нито пък скъпо “, прецизират те.

 Ирина Шейк Ирина Шейк несъмнено обича да изненадва своите почитатели и да оповестява новините към себе си в придвижване. Тя се появи на светско събитие в Барселона, част от седмица на сватбената мода. Феновете й незабавно заподозряха, че се готви за женитба, откакто при позирането за фотоси, усещане направи пръстенът на безименния й пръст.

Особено забавен миг бе заставането на Ирина Шейк отстрани, което разкри и леко наедрялото й коремче. Имайки поради съвършената форма на супермодела и умеенето ѝ да оповестява вести по изключително непредвиден метод, присъстващи на събитието се зачудиха дали това в действителност не бе оповестяване, че Ирина Шейк и Брадли Купър чакат второ дете.

Супермоделът опитва сватбена рокля


За първи път за идната женитба на Ирина Шейх и Брадли Купър стартира да приказва през юли предходната година, няколко месеца след раждането на щерка им. Тогава двойката не разяснява информацията, която се появи в медиите, само че явно въпреки всичко са решили публично да формализират връзката си.

32-годишната Ирина Шейх и 43-годишният Брадли Купър стартират да се срещат напролет на 2015 година, а в края на 2016 година стана известно, че двойката чака първото дете – на годишното грандиозно шоу на “Виктория сикрет” Ирина се появи със объл стомах, а на 21 март 2017 роди щерка си, която кръсти с френското име Леа де Сейн.

Сега, в Барселона, Ирина Шейх затопли слуховете, че е бременна. Супермоделът посети ревюто на марката Pronovias. Тя не се качи на подиума, само че не пропусна шоуто, на което се появи с лека ефирна рокля, наподобяваща на сватбена, под която прозира наедрябото й коремче.

Чака ли второ дете Ирина, е съмнение, което нито е публично доказано, нито отречено. Шейк и Купър дълго пазиха в загадка и първата бременност на супермодела. И в този момент слуховете остават да се въртят в общественото пространство, само че от дълго време е известно, че двойката планираше да има второ дете.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР