По времето на ГЕРБ имаше свинско със зеле, но свинското

...
По времето на ГЕРБ имаше свинско със зеле, но свинското
Коментари Харесай

Асен Василев обеща свинско със зеле за всички българи

По времето на ГЕРБ имаше свинско със зеле, само че свинското беше единствено за доближените компании до ГЕРБ, а зелето за българския народ

Радвам се, че откакто оповестиха нашата финансова стратегия за пагубна, сътрудниците от ГЕРБ въпреки всичко припознаха, че би трябвало да има обществен детайл в бюджета и са го заложили в тяхната стратегия. 

Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " и някогашен финансов министър Асен Василев, който разяснява показаната по-рано от ГЕРБ предизборна стратегия, означи

" Това, което ние направихме през последната година с бюджета и актуализацията му, разреши да се усилят доста пенсиите, повече за една година, в сравнение с за 12, да се направи една необятна обществена стратегия ориентирана към младите фамилии - с безвъзмездни детски градини, данъчни облекчения, нарастване на майчинските, безвъзмездни учебници, спомагателни средства за децата и не на последно място се усилиха заплатите на учители, лекари, служители на реда, войска. Като цяло инвестирахме в българските жители. Към това има и една широкомащабна програма за финансови вложения, която се надяваме да успеем да осъществим до края на годината. Всичко това се случи в границите на бюджетните правила на Европейския съюз. 

" Това, което сме заложили в програмата за идващите 4 години, е да продължим тази обществена устременост в бюджетите. Това ще разреши да има растеж на стопанската система и по този начин ще може да се удвоят пенсиите, минималната работна заплата ще може да стане 50% от междинната и да продължи да пораства. Не на последно място залагаме в програмата на доста съществени антикорупционни ограничения. Антикорупционната комисия би трябвало да проработи и да стартира да гони в действителност корумпираните. Ще подкрепим европейската прокуратура да си довърши работата, която е почнала. Всичко това може да бъде обяснено доста елементарно. По времето на ГЕРБ имаше свинско със зеле, само че свинското беше единствено за доближените компании до ГЕРБ, а зелето за българския народ. Това, което ние вършим през обществените бюджети, е да има и свинско, и зеле за всички българи ", безапелационен бе Василев. 
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР