По време на заключителната си годишна реч пред пленума на

...
По време на заключителната си годишна реч пред пленума на
Коментари Харесай

Ким Чен Ун: 2022 е година на голяма смъртоносна битка“

По време на заключителната си годишна тирада пред пленума на партията водачът на Северна Корея Ким Чен Ун обърна внимание на вътрешните проблеми в страната и съобщи, че през 2022 година би трябвало да бъде извоювана „ огромната смъртоносна борба “.

По информация на организация Йонхан, „ борбата през 2022 година е грандиозна, смъртоносна борба, която би трябвало да бъде разгърната уверено и да бъде извоювана без каквото и да е закъснение в името на всестранното развиване на социализма, в името на великия севернокорейски народ и обичаните потомци “, съобщи БГНЕС.
Ким Чен Ун надзирава градеж на нов град
Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун посети град Самджийон в северозападната част на страната, с цел да инспектира най-голямото строителств...
Прочети повече
Ким Чен Ун също изрази убеденост, че партията и севернокорейският народ още веднъж ще реализиран най-голямата си победа тази година. В същото време обобщението на водача, оповестено от Централната телеграфна организация на Корея, не включва препратки към Съединени американски щати или Южна Корея.

През последните две години Ким Чен Ун не е отправял новогодишни послания до нацията, предпочитайки да съобщи своите размишления на жителите в речи пред огромни партийни съвещания.

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР