По време на вече приключилото международно , Кристиан Мюние- главен

...
По време на вече приключилото международно , Кристиан Мюние- главен
Коментари Харесай

Бъдещето на Jeep в Европа е 100% електрическо

По време на към този момент завършилото интернационално , Кристиан Мюние- основен изпълнителен шеф на Jeep, удостовери, че бъдещето на марката в Европа е обвързано на 100% с напълно електрическите коли.

По отношение на настоящото състояние на именитата марка в Европа, по време на извънредната среща с членовете на интернационалното жури AutoBest, Мюние показа, че тя се радва на отличен потребителски интерес в Италия, където държи 10% от пазара на нови SUV коли.

По отношение на останалите пазари в Европа, той споделя, че компанията е анализирала развиването си и са открили, че главната причина за по-слабото търсене на нейните артикули е двигателната гама, която не е изцяло приспособена по отношение на локалните настройки.

" Мисля че в този момент, с стартирането на 4xE преди две години с Renegade и Compass, и прекъсването на класическия бензин и дизел през тази година, прекосяваме към 100% електрифицирано (задвижване), като се изключи Италия, в цяла Европа ", показа по време на кръглата маса Мюние. " Плюс лансирането на Avenger, ние считаме, че в действителност разполагаме с опция да развием в допълнение Jeep в Европа, тъй като той е доста по-подходящ за пазара. Разполагаме с вярното задвижване, с верните размери ".

" Смятам, че хората желаят това, мисля, че има наклонност хората да желаят да вършат други неща. Да могат да избягат през уикенда, с цел да отидат в планината, с приятелите и фамилията си, да отидат на пикник в гората... ".

" През 2025 година ще имаме 4 нови напълно електрически автомобила и ще нападаме с цялостна мощ. До края на десетилетието ще бъдем 100% електрически в Европа ".

Първата стъпка в трансформацията на Jeep към 100% електрическо бъдеще в Европа стартира точно с компактния , който е и първото по рода си напълно електрическо пазарно предложение на американската марка. Електромобилът бъде стартиран на пазара при започване на идната година, като ще предложи свободен пробег от 400 километра.

По отношение на електрификацията отвън Европа, от Jeep споделят, че цялото портфолио на марката в Съединените Американски Щати ще бъде електрифицирано, включително и Wagoneer 4xe, който ще предложи свободен пробег от към 500 благи или 800 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР