По време на Възродителния процес мюсюлманката се преименува на Луна

...
По време на Възродителния процес мюсюлманката се преименува на Луна
Коментари Харесай

Най-Накрая! Надникнете В Спалнята На Луна, Ето Какви Ги Върши В Кревата! Ще Ти Падне Ченето!

По време на Възродителния развой мюсюлманката се преименува на Луна и по-късно стартира да разправя, че името е измислено от татко й. За прочут интервал от време тя се споделя Даниела, само че след това стартира да се показва на сцената с артистичния си псевдоним.Според осведомени Лухче знае съвършено турски език, което й оказва помощ да си откри богат мъж не къде да е, а край Босфора в Истанбул. На гаджето тя дължи оцеляването си в интервала, когато остава без задължения и приходи.

Според колежки на Луна, тя от години има прекомерно свободни с*ксуални желания. Както множеството туркини, които практикуват лесбийството, с цел да са девствени в деня на сватбата си, и тя от младо момиче си пада по женските милувки. Фолк звездата към този момент дори не си прави труда да го крие и намерено приказва за това в Къщата на „ Биг Брадър ”, призовавайки да й пратят „ някой готин мъж или готина жена – все тая ”.

Певицата бе първата, която още преди 15 години включи лесбо детайли в клипа към парчето си „ Чики-чики ”. Във видеото чалгаджийката се мачкаше гола с еротичната звезда Диана Великова. „ Това не й пречи да спи и с мъже, и то какви ли не – млади, остарели, не сортира. Просто е доста разкрепостена ”, издава нейна колежка. От много време обаче Луна не пее и не изнася концерти. През студените месеци пък прекарва времето си в по-топлите страни. Твърди, че със заможния й другар постоянно се майтапят, че тя няма нито един работен ден в живота си. В едно изявление обаче шуменката споделя, че когато стартира кариерата си на чалга певица при започване на 90-те години, върти сериозен бизнес.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР