По време на тренировка в Шуменско е загинал рали шампионът

...
По време на тренировка в Шуменско е загинал рали шампионът
Коментари Харесай

Рали шампионът Мирослав Ангелов загина при тренировка

По време на подготовка в Шуменско е умрял рали първенецът Мирослав Ангелов. С фрактура на таза е навигаторът му Георги Гаджев. В полицията е бил подаден сигнал за зародил случай на черен път над село Тушовица в 11:42 часа през днешния ден.

След удар в бетонно оборудване по време на подготовка на макадам във високата част над селото българският рали екипаж напуснал трасето. Навигаторът е съумял да извади водача от автомобила, минути пред и да пламне.

Ангелов е откаран с голям брой контузии в шуменската болница. В колата за спешна помощ той е бил реанимиран. Ангелов е умрял в болничното заведение въпруки усърдието на медиците

При прегледа на навигаторът му е открита фрактура на тази. Продължава работата по изяснаване на събитията към случая. По първични данни екипажът се е подготвял за съревнование в Румъния.

„ Освен отличен водач, Мирослав бе доста добър човек. Бореше се почтено, сърцато и постоянно с готовност за победа. Дълбок реверанс! ”, написа министърът на младежта и спорта Димитър Илиев в съболезнователен адрес до околните на Ангелов.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР