По време на The Game Awards 2022 геймърите от цял

...
По време на The Game Awards 2022 геймърите от цял
Коментари Харесай

Появата на Diablo 4 не означава край на поддръжката на D2 и D3

По време на The Game Awards 2022 геймърите от целия свят получиха един по този начин дълго чакан анонс – този на датата на излизане на Diablo 4: 06.06.2023.

Новината за премиерната дата на играта породи и някои напълно разумни въпроси. Като да вземем за пример това какво ще се случи с поддръжката на предходните две игри. Означава ли това, че те ще бъдат изоставени от Blizzard? Съвсем не. Новината за това идва от страниците на обществената мрежа Reddit, където къмюнити мениджърът в Blizzard Адам PezRadar Флетчър разгласи това, което следва за Diablo 2: Resurrected и Diablo 3, обещавайки, че студиото няма никакво желание да изоставя своите фенове.

Флечър декларира, че към средата на февруари се чака рестарт за Ladder системата в Diablo 2: Resurrected, като повече детайлности по отношение на измененията ще бъдат оповестени в блога на Blizzard в идващите седмици. Очакват се също по този начин и промени в Terror Zones и Sunder Charms, появили се с обновяване 2.5 за играта. От друга страна, Diablo 3 ще получи своите промени първо в тестовото пространство още в края на този месец, тъй че бележките по изданието на идващото обновяване би трябвало да се появят скоро във форума на играта.

Междувременно Blizzard разгласиха редица свободни места в The Life at Blizzard профила на студиото в Twitter, свързани с Diablo 4. От куест дизайнери и художници, софтуерни инженери и дизайнери на тъмници, Blizzard се приготвя за огромната премиера на D4, подсилвайки в допълнение екипите си. За в този момент обаче те не споделят по кое време ще е старта на бета тестванията на играта.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР