По време на тазгодишното издание на международното изложение в Женева, което стартира

...
По време на тазгодишното издание на
международното изложение в Женева, което
стартира
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2018: FIAT представя …

По време на тазгодишното издание на международното ревю в Женева, което стартира през идната седмица, на щанда на FIAT ще бъдат представени последните новости в специалните моделни линии S-Design и Mirror, като основен акцент ще бъде международната премиера на 124 Spider S-Design.

На щанда на Fiat на женевското ревю ще бъде демонстриран новият 124 Spider S-Design, който е оборудван с динамичен 1.4 литров, четирицилиндров MultiAir мотор, който генерира оптималната мощ от 140 конски сили и оптимален въртящ миг от 240 Нм. Автомобилът ще се предлага с избор между шестстепенна механична или автоматична предавателна кутия, като в първия случай максималната скорост на придвижване е 215 км/ч, а първите 100 от тях могат да бъдат достигнати от място за 7.5 секунди. При избор на автоматизираната трансмисия, съответните индикатори са 214 км/ч и 7.6 секунди.

Новият FIAT 124 Spider S-Design стъпва на пазара с богато общоприетоо съоръжение, в което са включени четири защитни въздушни възглавници, автоматизирана климатична инсталация, волан и седалки с кожена тапицерия, тематично изпълнено предно табло, система за безключов достъп достъп до интериора и пускане на двигателя с бутон, круз надзор и други.

Fiat Tipo S-Design пък е ориентиран към тези от потребителите, които търсят допълнителен жанр, съвременно лъчение и високи технологии, само че не са подготвени да го направят против прекомерно висока цена.

Tipo S-Design дебютира на пазара с екслузивен за серията си Metropoli Grey екстериорен цвят, но клиентите могат да избират също по този начин и между още четири варианта- Cinema Black, Amore Red, Gelato White и Colosseo Grey. Уникално за новата модификация е и оформлението на предната решетка на колите, в които има и елементи, изпълнени в черен пиано лак. Дебют при модела вършат също по този начин и Bi-Xenon фаровете, 18-цолови алуминиеви джанти, специалон тонирани задни стъкла и други.

По отношение на интериора на Tipo S-Design, от Fiat разясняват, че той е съществено освежен, като седалките са тапицирани в комбинация от кожа и текстил с двоен тегел, по предното табло са интегрирани апликации в пиано лак, мултимедийната и навигационна система UconnectTM е от последно поколение в композиция със 7-инчов HD Live екран.

Fiat Tipo S-Design се предлага с избор сред 1.4 литров T-Jet бензинов мотор със 120 конски сили, двугоривен 1.4 T-jet LPG също със 120 конски сили и 1.6 литров Multijet турбодизелов със 120 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР