По време на срещата му с президента Зеленски българският президент

...
По време на срещата му с президента Зеленски българският президент
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Румен Радев изглеждаше слаб по време на срещата със Зеленски

" По време на срещата му с президента Зеленски българският президент Румен Радев бе слаб, изглеждаше слаб и причините му бяха слаби ", съобщи някогашният шеф на Националната разследваща работа военачалник Димо Гяуров пред БиТиВи.
С визитата на Зеленски в България се е върнала там, където е мястото - в фамилията на евроатлантическите страни и евроатлантическите хора. Гяуров не знае какво Зеленски е договорил с визитата си у нас по време на срещата си с премиера акад. Николай Денков, с президента Румен Радев и депутатите.
Той уточни, че Украйна има голяма нужда от муниции, които ние бихме могли да осигурим. Президентът знае с какво разполагаме, какво можем да предоставим и в какви количества, добави Димо Гяуров.
Според него няма по какъв начин България да бъде въвлечена във войната с това, че дава малко повече военна помощ на Украйна.
България би трябвало да си даде сметка, че връзките на страната ни с Русия в идващите 5-10-15 и 20 години ще бъдат разнообразни, даже и войната в Украйна да спре на следващия ден, посочи Димо Гяуров.
Той счита, че планът АЕЦ " Белене " по този начин или другояче няма да се реализира. Отдавна завърши опцията да има АЕЦ " Белене ", добави Гяуров, съгласно който няма по какъв начин да се договаря към този момент за построяването на централата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР