По време на среща с представители на местната власт и работници

...
По време на среща с представители на
местната власт и работници
Коментари Харесай

Maserati обновява завода в Модена и пуска нов електрифициран модел

По време на среща с представители на местната власт и служащи в завода си в Модена, Maserati удостовери желанията си да развива индустриалния потенциал на комплекса си, както и да стартира производството на напълно нов модел.

Според проекта на компанията-майка FCA, следващите няколко години би трябвало да бъдат изпълнени с новости към марките и Maserati, като при втората съществени акценти ще бъдат пазарните въвеждания на напълно нов SUV от D-сегмента, нови Levante и Quattroporte, както и лансирането на напълно новото семейство . Последното, по всяка вероятност ще бъде електрифицирано с plug-in система за зареждане, както и с изцяло електрическо задвижване, и неговите представители- купе и кабриолет, дават обещание да предложат възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за около 2 секунди и оптималната скорост на движение от над 300 км/ч.

Сега от Maserati удостоверяват публично, че изцяло новият модел на марката, ще бъде пуснат в произвеждане в Модена през първата половина на идната година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР