По време на снощното събитие WWDC на Apple, компанията от

...
По време на снощното събитие WWDC на Apple, компанията от
Коментари Харесай

Apple представи новия MacBook

По време на снощното събитие WWDC на Apple, компанията от Купертино анонсира новата операционна система iOS 16, а дружно с нея бяха показани и новите преносими компютри от серията MacBook Air. Те се оферират с нов процесор Apple M2, няколко цвята и размер на екрана от 13.6 инча. Това е първата огромна смяна при преносимите компютри от 2018 година.
`Apple

Основните промени включват нов дизайн с по-тънки рамки и характерната изрязана част от екрана в която са сложени датчици и камера. Лаптопът към този момент е с дебелина от единствено 11.3мм и се предлага в наследник цвят или пък по този начин нареченият цвят шампанско.
`Apple

Процесорът е новият M2 чип на Apple с до 40% по-добра продуктивност, споделят от Apple. Батерията също е усъвършенствана и може да издържи до 18 часа видео плейбек с едно зареждане. Още една оригиналност е, че преносимите компютри към този момент поддържат бързо зареждане, което обезпечава 50% потенциал в границите на 30 минути. В взаимозависимост от конфигурацията, цените на преносимия компютър стартират от 1199 $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР