По време на събитието за представяне на иновативни продукти на

...
По време на събитието за представяне на иновативни продукти на
Коментари Харесай

Huawei представи редица нови смарт устройства на премиера в Дубай

По време на събитието за показване на новаторски артикули на Huawei в Дубай, което се състоя на 7 май, компанията показа нови носими аудио и смарт офис устройства, в това число чисто новите HUAWEI WATCH FIT 3 и HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, актуализирания и усъвършенстван HUAWEI MateBook X Pro и първият таблет на Huawei с последно потомство PaperMatte екран, HUAWEI MatePad 11″S.

С новите показани устройства, Huawei удостоверява водачеството си на пазара на потребителска електроника и ангажираността към непрекъснати нововъведения и даване на цифрови решения на всеки човек, семейство и организация по света. Huawei продължава да се концентрира върху софтуерния прогрес за основаване на по-иновативни артикули и остава зает със съществени вложения в научни проучвания, развиване и нововъведения.

Това показване е от огромно значение за компанията, защото за първи път през последните няколко години се организира интернационално събитие от подобен мащаб, с толкоз доста артикули, стартирани по едно и също време на голям брой пазари, предлагайки на потребителите освен новаторски нов хардуер, само че също и показване на независимо създадените софтуерни решения, като приложението GoPaint.

Осмелете се да изследвате нови светове с HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition

Изработен с издръжливи и елегантни DLC аерокосмически материали, дизайнът на HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition е въодушевен от новаторските и естетически достижения в устрема на човечеството към Космоса. Най-забележителното е, че главният естетически акцент на HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition е неговата Лавал идея, употребена в ракети и галактически кораби, правейки устройството извънредно със своята нанокристална керамична рамка и интерактивен Лавал циферблат.

Потребителите също по този начин ще могат да се насладят на усъвършенствания във функционалностите за здраве и фитнес, като прибавянето на HUAWEI TruSeenTM 5.5+ за по-прецизно следене на здравето, както и Health Overview 2.0, усъвършенствана функционалност за здравни доклади, която в този момент дава нови здравни данни и нова функционалност за разбор на здравни трендове, позволяваща тестване на голям брой съществени здравни индикатори за 60 секунди.

HUAWEI WATCH FIT 3: Перфектната композиция от мода, спорт и технологии

Концепцията „ Fashion Forward “ точно улавя същността на носимите устройства на Huawei и в същото време нейния блян да си обезпечи място на същински иноватор на пазара на интелигентни носими устройства. Чисто новият HUAWEI WATCH FIT 3 наследява класическия квадратен дизайн на по-старите FIT модели, до момента в който материалите и метода на произвеждане, дизайнът и по-големият избор от цветове на каишката са подобренията, с които новите модели разполагат. Всички нововъведения в детайлите на дизайна способстват за цялостна реализация на концепцията „ Fashion Squared “ на Huawei. 1,82″-инчовият извънредно огромен AMOLED екран с висока разграничителна дарба носи по-широко и триизмерно образно преживяване. Корпусът на часовника от алуминиева сплав има шикозна текстура. Тънък единствено 9,9 мм и тежащ единствено 26 гр, корпусът на часовника е най-лекият и тъничък до момента в своята серия. С разнообразна гама от цветови варианти и чудесно потребителско преживяване, интегриращ ослепителната въртяща се корона, HUAWEI WATCH FIT 3 е освен елементарен за потребление, само че и с грабващ вниманието дизайн.

Що се отнася до фитнеса, HUAWEI WATCH FIT 3 има за цел да бъде персонален треньор на китката на потребителя. Приложението Stay Fit е изцяло актуализирано. Неговата база данни за храни е разширена, с цел да покрие по-добре 50 разнообразни страни и райони и е добавена нова функционалност за хранителен разбор, която оказва помощ на потребителите да реализират баланс сред диета и извършения и да употребяват науката за реализиране на по-здравословно намаляване. HUAWEI WATCH FIT 3 също бележи дебюта на приложението Smart Sports, което предлага избрани типове извършения за избрана дълготрайност, въз основа на навиците на потребителя, метеорологичните условия и статуса на съответните Activity rings, с цел да насърчи потребителите да поддържат здравословни привички.

HUAWEI WATCH FIT 3 разполага с HUAWEI TruSleep™4.0, който изцяло усъвършенства предходните версии. TruSleep™4.0 покрива по-широка гама от физиологични индикатори, неговата система за оценка на съня е усъвършенствана и предлага анализиране на модели на сън и персонализирани препоръки. Освен това, новата функционалност за следене на дишането при сън разрешава на потребителите да спят по-спокойно. HUAWEI WATCH FIT 3 се предлага и с HUAWEI TruSeen™ 5.5 следене на здравните знаци, с 30% по-сигурно премерване на сърдечния темп. Интерфейсът на SpO2 е освежен и потребителят може да ревизира настоящия си SpO2 единствено за 25 секунди.

Новите HUAWEI MateBook X Pro и HUAWEI MatePad 11.5″S: последващо потомство устройства за по-креативна работа

На 12 декември предходната година Huawei провежда събитие за показване на устройства в Дубай, концентрирано към концепцията „ Creation of Beauty “. Това алармира, че продуктовата идея на Huawei се измества от интелигентни офис устройства към артикули, ориентирани към подкрепяне на потребителите да основават неповторими и красиви творения и поддръжка на творчеството на всеки консуматор.

Най-новата версия на HUAWEI MateBook X Pro наследява софтуерните нововъведения, естетическия дизайн и интелигентното преживяване, които са кодирани надълбоко в ДНК-то на компютрите Huawei. Техническите пробиви разрешиха на Huawei да сътвори преносим компютър, който е по едно и също време лек и мощен. Цялото устройство тежи единствено 980 гр и е с дебелина единствено 13,5 мм. Това е единственият преносим компютър с високопроизводителен Intel® Core™ Ultra 9 процесор, който тежи под 1 кг.

Приложението за изобразяване, създадено от Huawei: Творчески инструмент за всеки

За да донесе насладата от рисуването на всички консуматори, Huawei показа своето лично създадено приложение GoPaint.

Това приложение е създадено взаимно от Huawei 2012 Laboratories и други научноизследователски екипи от осем области. Предлага се с над 100 разнообразни виртуални четки и реформаторски реалистични текстури, давайки на потребителите реалистични и естествени платна за изобразяване. Благодарение на FangTian Painting Engine, GoPaint поддържа огромен брой основи, ниска инертност и висока периодичност на опресняван на фрагментите за незабавна реакция на придвижванията с четка на потребителя. В композиция с мощната продуктивност на таблетите Huawei, GoPaint дава достоверно, професионално, интелигентно и елементарно за потребление приложение за изобразяване, което ще се хареса както на фенове, по този начин и на професионални създатели. Huawei също по този начин ще оборудва GoPaint с цялостен набор от уроци, с цел да помогне на потребителите да се оправят с всеки инструмент в приложението. Потребителите могат да учат до момента в който творят, като стартират от най-лесното и последователно задълбочават знанията си за функционалностите от по-високо равнище.

Huawei прекара три години в проучване и развиване на GoPaint – време, което би било задоволително за създаването на нов таблет. Вместо това задачата е да се предложи на потребителите на таблети по целия свят приложение за изобразяване, което е гратис за евакуиране, с вярата, че всеки може да основава красиви неща.

В допълнение, събитието включва представянето на слушалките FreeBuds 6i с усъвършенствани благоприятни условия за шумопотискане. Събитието в Дубай също хвърли светлина върху HUAWEI MateBook 14, преносим компютър с професионален 2.8K OLED екран, и 41-милиметровия HUAWEI WATCH GT 4, който към този момент се предлага в зелен цвят.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР