По време на редовната седмична оперативка на ръководството на Община

...
По време на редовната седмична оперативка на ръководството на Община
Коментари Харесай

Зам.-кметът Стефан Милев: Очаква ни сериозен проблем с придвижването на учениците от малките населени места към Плевен

По време на постоянната седмична оперативка на управлението на Община Плевен, заместник-кметът Стефан Милев предизвести за заплаха от прекъсване на извозването на възпитаници отнякои от дребните обитаеми места в общината. Като причина, той посочи обстоятелството, че рейсовете, с които се прави транспортът сега са много остарели и с пробег от над 300000 километра, което води до осъществяване на чести поправки.

В тази връзка през днешния ден, той ще изпрати писмо до Министерството на образованието и науката с искане за даване на опция за закупуване на нови рейсове.

„ През втория период на образователната година може да имаме сериозен проблем с напредването на учениците от дребните обитаеми места към Плевен. Дано този път молбата ни да бъде чута, тъй като от предходната седмица рейсовете излизат към този момент трайно в неспособност да бъдат употребени “, сподели зам.-кметът Стефан Милев.

През 2016-та година Община Плевен получи един рейс с 22 местаза транспорт на възпитаници, учащи се в просветителни структури на територията на Община Плевен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР