По време на реч, изнесена в бара Whiskey River в

...
По време на реч, изнесена в бара Whiskey River в
Коментари Харесай

Интернет се забавлява много с речта на Тръмп за „войната срещу демокрацията“ в Айова

По време на тирада, изнесена в бара Whiskey River в Анкени, Айова в събота, Доналд Тръмп сподели, тиха част на висок глас — както гласи изразът — по време на основен миг от събитието на акцията, заявявайки: „ Ние водим всеобща война против американската народна власт “ и интернет се занимава с това.

Подхлъзването се случи, защото той, както нормално, се противопоставяше на резултатите от изборите през 2020 година, пеейки личните си хвалебствия като „ новобранец “, който беше определен да „ се опълчи на тези лъжци, мародери, губещи, мошеници, " обвинявайки демократите, че не са сложили Америка преди всичко, което той счита, че е направил през четирите години, в които беше на поста.

" Ето за какво това беше едно от великите президентства, споделят те, " приказва той себе си. „ Дори съперниците от време на време споделят, че се е справил доста добре, би трябвало да кажа. „ Вземете го назад “, крещят те. Неговите хора споделят „ Вземете го назад “. От този ден нататък нашите съперници, доста противн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР