По време на разгорещен разговор по CNN в четвъртък вечерта,

...
По време на разгорещен разговор по CNN в четвъртък вечерта,
Коментари Харесай

Джамал Боуман, депутат от Републиканската партия, сблъсък относно граничната криза в CNN

По време на развълнуван диалог по CNN в четвъртък вечерта, представителят Джамал Боуман, D-N.Y., се намеси в представителя Майк Лоулър, R-N., за това, че съобщи, че границата е в „ рецесия “.

Боуман изтръгна републиканеца, че „ приказва като специалист “ по тематиката, до момента в който не е отишъл до южната граница на Съединени американски щати.

Демократичният законодател продължи да се хвали с пътуванията си до границата, след което двамата мъже започнаха да си приказват на всеослушание, до момента в който водещата на „ CNN NewsNight “ Аби Филип се опита да си върне контрола.

Представител Боуман, D-N.Y., и представителят Лоулър, R-N.Y., спорят по какъв начин държавното управление се оправя с южната граница на Съединени американски щати. (Екранна снимка/CNN)

Напрегнатата политическа борба последва полемика сред двама законодатели по отношение на настоящата обстановка с мигрантите в Съединени американски щати, която също включва точки по отношение на отношението на страната към Израел, наред с други тематики.

По време на опцията си да приказва, Лоулъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР