По време на провелата се днес премиера на глобалната версия на

...
По време на провелата се днес премиера на
глобалната версия на
Коментари Харесай

Xiaomi и Mercedes-AMG Petronas F1 Team си направиха скутер

По време на провелата се през днешния ден премиера на глобалната версия на новия флагман на Xiaomi- Mi 11, компанията разпространи информация и за различен забавен нов продукт, а точно специфичната версия Mi Electric Scooter Pro 2, създадена взаимно с Mercedes-AMG Petronas F1 Team.

Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition дебютира в особено цветово изпълнение и сходно на общоприетата си версия предлага избор сред три режима на работа във връзка с оптималната си скорост на движение- 5, 20 и 25 км/ч.

С тегло от 14.2 кг, електрическият скутер дава обещание самостоятелност от до 45 километра и вследствие на интегрираната система за регенириране на спирачната и инерционната сила, а за адекватната си сигурност на пътя разполага със специални светлоотразители, челен фар, стоп светлина и двойна (електрическа и механична спирачна система).

Благодарение на приложението за мобилен телефон, притежателите на Mi Electric Scooter Pro 2 могат да получават информация за изминатото разстояние, заряда на батерията, междинна скорост на придвижване и други, да обновяват бордовата система, дистанционно да отключват и заключват скутера и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР