По време на Председателството ни България има уникалния шанс да

...
По време на Председателството ни България има уникалния шанс да
Коментари Харесай

Сидеров: Тези, които сега ме нападат, след време първи ще искат да развиваме икономически връзки с Русия

По време на Председателството ни България има неповторимия късмет да бъде мост сред Русия и Евросъюза. Това съобщи водачът на „ Атака “ Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила пред БНР след визитата си в Ялта, Крим. На нея участваха още трима представители на партията.

Според Сидеров е извънредно значимо това, че в този момент Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила, която е доста изпълнителна във връзка с наказания против Москва при срещата си с Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, ще желае излизане на Германия от глобите. Според него това е значим миг, на който у нас не се обърна внимание. „ Това е превръщане на политиката на евродържавата-лидер в Европа – Германия. Ако Меркел предприеме такива стъпки, ние също ще бъдем много по-освободени да действаме. И тогава към този момент може да се отиде към още по-бързо осъществяване на някои планове, които бяха спрени. До месеци съм сигурен, че ще се промени картинката и тъкмо тези, които в този момент ме атакуват, ще стартират да приказват за вярна, уравновесена, преференциална за България икономическа политика с Русия”, разяснява Сидеров.

По отношение на рецензиите за какво представителите на „ Атака “ са били в Крим, Сидеров съобщи: „ Крим не е окупиран, там имаше референдум. Хората пожелаха да бъдат в Руската федерация, в това число нашите сънародници българите, които са към 5000 индивида. Не единствено не е окупиран, нито анексиран, само че Крим сега се развива интензивно, има строителство на всички места, има забележими промени от 2014 година, когато бях за финален път там”.

На форума, на който участваха атакистите, са взели участие над 70 страни от целия свят – представители на Германия, Франция, Италия, Северна Америка, заместник-кметът на Виена. „ Не знам кой какво бойкотира, само че е извънредно неуместно да се афишира протест на част от Русия, и по един неестествен метод да се прекъсват икономическите връзки. Български компании биха били удовлетворени и щастливи, в случай че могат да търгуват, само че не могат, поради политическа забрана”, съобщи Сидеров.

На въпрос дали визитата му е била съгласувана с съдружните сътрудници, той отговори, че поканите са били към „ Атака “. „ С ГЕРБ имаме политическо съглашение, в което е написано ясно, всяка от партиите има своите визии и позиции по избрани въпроси. Аз няма да трансформира визията си, че ние би трябвало да работим с Русия, а не да враждуваме. Няма да трансформира мнението си, че това е преференциално за България, не за някой различен. Изкуствено наложените наказания са най-вредни за страни като България”, безапелационен е той.
„ Не мисля, че има нещо трагично, видях и по-остри отзиви, за какво сме били там и така нататък Самите тези, които в този момент ми опонират, съм уверен, че след не доста дълго време, несъмнено първи ще желаят да прокарват стопански връзки, като падне това ембарго”, сподели още Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР