По време на посещението гостите имаха възможността да се запознаят

...
По време на посещението гостите имаха възможността да се запознаят
Коментари Харесай

Евродепутатът Атидже Вели посрещна  посетителската група от 22 дами в ЕП

По време на визитата гостите имаха опцията да се срещнат с организацията, пълномощията и с работата на европейските институции.

Присъстваха на лекция за историята и действието на Европейския съюз.

Разказвайки за дейностите и отговорностите си като член на Европейския парламент, подчертавах върху това,че прехода към стабилно селско стопанство заема централно място в Европейския зелен пакт. Основни елементи на пакта са Стратегията „ От фермата до трапезата “, Стратегията на Европейски Съюз за „ Биологичното многообразие за 2030 “ и „ Плана за деяние за увеличение на биологичното произвеждане, съобщи Атидже Вели.

Евродепутатът от „ Обнови Европа “ акцентира, че ще продължи да работи върху ограничения за подкрепяне на земеделците в този сложен миг. Такава мярка бе гласуванае по незабавна процедура през днешния ден – „ Извънредно краткотрайно подкрепяне от ЕЗФРСР в отговор на последствията от съветското настъпление в Украйна “.

Гостите бяха осведомени и с напредъка в работата ни в специфичната група „ Гарантиране на продоволствена сигурност “ скоро ще публикуваме и предложенията за съответните ограничения и дейности, които сме създали, сподели още Вели.

„ Подчертах и равнопоставеността сред половете. За страдание Европа към момента не може да доближи цялостно тъждество сред половете, само че като представител от Движение за права и свободи ние постоянно сме подкрепяли и ще продължим да поддържаме постигането на тъждество сред половете. Разликата в заплащането сред половете е към 14% и в тази връзка срещнах групата с предлагането за бистрота в заплащането и механизми за надзор на използването в ресора на комисията по заетостта и обществени въпроси, по който работих интензивно. “, посочи Атидже Вели.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР