По време на петото разпродадено шоу на Бионсе в Лондон

...
По време на петото разпродадено шоу на Бионсе в Лондон
Коментари Харесай

Дефектен тоалет на Бионсе се разпадна на сцената по време на изпълнение

По време на петото разпродадено шоу на Бионсе в Лондон суперзвездата излезе на сцената с нова блестяща черно-златна визия по време на осъществяването на " America Has a Problem ". Тоалетът беше очевидна отпратка към купата на Бионсе - Queen B (пчелата майка), както я назовават най-верните ѝ почитатели.

Докато танцуваше обаче, високата шапка, покрита със стотици камъни, към тоалета стартира да се плъзга надолу по челото ѝ, което принуди Бионсе да я придържа с една ръка, до момента в който изпълняваше хореографията си. В последна сметка тя изцяло захвърли шапката си на сцената и продължи шоуто си необезпокоявана от дефектни тоалети, написа vesti.bg.

Кадрите с дребната нередовност на дрешника на Бионсе бързо се разпространиха в TikTok, а почитателите се възмущаваха от дефектната ѝ шапка в мненията.

" Тя ще уволни тази шапка ", написа един от тях, а различен уточни с пръст стайлинг екипа ѝ, добавяйки: " Някой ще бъде уволнен, тъй като не е пристегнал тази шапка ". " Нима не е репетирала с тази шапка?? Защо чакаше да тества на сцената??? ", написа трети.

Четвърти добави: " В този миг песента е прокълната, тъй като ВСИЧКИ костюми се разпадат ".

Всъщност това не е първият път, в който носителката на " Грами " се бори с някой от костюмите си по време на турнето " Ренесанс ".

Когато шоутата на дивата стартираха на 10 май, дрешникът ѝ включваше ексцентричен костюм на Mugler, въодушевен от бръмбари, с украсена с антени каска, която се счупи на сцената.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР