По време на отчета за представянето си през изминалата календарна

...
По време на отчета за представянето си през изминалата календарна
Коментари Харесай

2024 година ще бъде Годината на премиерите за Volkswagen Group

По време на доклада за представянето си през миналата календарна година, Volkswagen Group разгласи, че 2024-а ще бъде Годината на министър председателите за автомобилния колос.

От Volkswagen Group анонсират, че през актуалната година са планувани повече от 30 министър председатели на нови модели, нови модификации и актуализирани пазарни оферти на обособените й марки, включително Volkswagen Golf, Tiguan и Passat, SKODA Octavia и Superb, напълно новото и 100% електрическо Porsche Macan Electric, Audi Q6 e-tron, ID.7 и ID.7 Tourer, CUPRA Tavascan дългата версия на електрическия ID. Buzz и други.

" С вдъхновяващи нови артикули и явен стратегически фокус върху имплементацията, ние гледаме решително към финансовата 2024 година ", анонсира Оливер Блум, изпълнителен шеф на Volkswagen Group. " Volkswagen Group навлиза в съревнование на дълго разстояние от мощна позиция. В същото време сме наясно с нашите провокации и се оправяме с тях поредно, с цел да използваме големия капацитет на Volkswagen Group ".

От Volkswagen Group обръщат внимание върху пазарното показване на своите електрически коли през миналата година, като разясняват, че във всяко едно от тримесечията на 2023-а са били регистрирани усъвършенствания в продажбите. Общият резултат за групата през годината е бил 771 100 напълно електрически коли, което съставлява нарастване от 35% спрямо 2022-а и се равнява на 8.3% от общия бизнес на групата.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР