По време на Мюнхенската конференция по сигурността сръбският президент Александър

...
По време на Мюнхенската конференция по сигурността сръбският президент Александър
Коментари Харесай

Вучич демонстрира пренебрежение към съпругата на Навални, Бърнабич нарече медиите „лешояди на смъртта

По време на Мюнхенската конференция по сигурността сръбският президент Александър Вучич демонстративно отхвърли да поддържа брачната половинка на Алексей Навални Юлия, съобщи БГНЕС.

Вучич, който бе седнал на първия ред в залата, финален стана от стола, само че отхвърли да се причисли към ръкоплясканията на всички присъстващи след речта на Юлия Навални. Докато останалите ръкопляскаха, Вучич се занимаваше със слушалките за симултанен превод и остана прав, прецизира локалната телевизия N1.

Ден след гибелта на съветския съперник на режима на Владимир Путин Вучич сподели, че тази тематика е преобладавала по време на дебата за Русия, само че още веднъж не осъди по никакъв метод нещастието с Навални.

„ По отношение на Русия вие чувате едно и също на всички места, на всяка една крачка. Това чух и тук най-малко на две срещи. Това е основна тематика, само че с цел да бъдем почтени, ние сме прекомерно дребни и това е нашата драма... Но Русия и след гибелта на Навални, това е извънредно тежка обстановка и, несъмнено, покруса и неприятна вест за целия свят. За всеки естествен човек е извънредно, когато разбере, че някой е умрял заради една или друга причина. Разследването ще откри, само че при всички положения това е неприятна вест в тази тежка атмосфера “. Това бяха единствените думи на Александър Вучич във връзка гибелта на Алексей Навални.

Сръбският министър председател Ана Бърнабич от своя страна назова медиите, които се възмутиха от държанието на Вучич по време на Мюнхенската конференция по сигурността, „ лешояди на гибелта “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР