По време на международното изложение във Франкфурт през миналата година, спортното подразделение

...
По време на международното изложение във
Франкфурт през миналата година,
спортното подразделение
Коментари Харесай

Mercedes-AMG продължава с разработката на Project ONE

По време на интернационалното ревю във Франкфурт през предходната година, спортното поделение на колоса Daimler- Mercedes-AMG, анонсира първите детайлности за изцяло новия си хипер автомобил Project ONE.

Представен на салона под формата на студийна разработка, Project ONE беше анонсиран, като кола, която ще предложи максимална мощ от над 1000 конски сили и опция за насърчаване на максимална скорост от над 350 км/ч. С хибридна задвижваща система, заимствана от тази на болидите във Формула 1, формирана от 1.6 литров турбо V-образен, шестцилиндров двигател с вътрешно горене, подаващ към задните колела мощ от 680 конски сили, и два електромотора с по 120 кВт, задвижващи предните.

С опция за изминаването на до 25 километра в чист електрически режим, Mercedes-AMG Project ONE ще бъде в положение да се ускори от 0 до 200 км/ч за по-малко от 6 секунди и да развие максимчална скорост от над 350 км/ч.

През миналата година компанията не разкри съвсем никакви нови детайлности за новия си хипер автомобил. Сега от фирмата анонсират, че през миналите няколко месеца автомобилът е минал през програма за разработка зад затворени врати, като главният развой е бил дигитален, а крайната цел, изваждането на колата на пътя.

След като въодушевената от моторите на болидите от Формула 1 хибридна задвижваща система на Mercedes-AMG Project ONE е преминала сполучливо тестванията на изпитателен стенд, тя е била вградена в първите прототипи на хипер колата и е преминала през тестова стратегия на тайна писта във Англия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР