По време на международното изложение Auto China 2018 в Пекин, Nissan

...
По време на международното изложение Auto
China 2018 в Пекин, Nissan
Коментари Харесай

Nissan с нов електромобил на Auto China 2018

По време на интернационалното ревю Auto China 2018 в Пекин, Nissan ще показа три изцяло електрически автомобила на своя щанд, а международната премиера ще нанпари изцяло новия SUV модел Terra.

Два от електрическите автомобили, които Nissan ще демонстрира на щанда си на Auto China 2018 са познати- показаната по време на международното ревю в Женева през тази година концептуална разработка IMx KURO и новото потомство на първия в света масов наличен електромобил- LEAF.

За третата си електрическа кола обаче, от компанията не разясняват никакви подробности, като споделят, че тя ще е основен акцент на марката за изложението и ще помогне на компанията да посрещне непрекъснато увеличаващото се търсене на електрически автомобили в Китай.

Nissan анонсира напълно новия си огромен SUV модел в края на февруари тази година и разгласи, че той ще бъде наличен за закупуване в Китай и няколко други азиатски пазара от пролетта на тази година.

“Този стабилен SUV е удобен, автентичен и основан по този начин, че да отиде на всички места. Nissan Terra ще бъде пуснат в продажба през тази пролет, първо в Китай, като скоро след това ще последват и други азиатски пазари ”, разясняват от Nissan.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР