По време на Международния фестивал в Сочи зам.-председателят на АБВ

...
По време на Международния фестивал в Сочи зам.-председателят на АБВ
Коментари Харесай

Зам.-председателят на АБВ д-р Пламена Заячка се срещна с Мария Захарова в Сочи

По време на Международния фестивал в Сочи зам.-председателят на АБВ доктор Пламена Заячка взе участие в полемика с представителя на Министерството на външните работи на Руската федерация - Мария Захарова. Д-р Заячка й подари химикалка " 90 години Паметник Шипка ", във връзка 145 години от установяването на дипломатически връзки сред България и Русия и означи, че макар обтегнатите дипломатически взаимоотношения сред страните ни, болшинството от българския народ обича Русия и помни и уважава паметта на починалите за Свободата ни.

Д-р Пламена Заячка - дипломат на фестивала и част от интернационалния учредителен комитет, е лидер на делегацията на АБВ-Младежи. Тя е един от главните лектори в Стратегическия панел за бъдещето, дружно с представители от Европа, Азия и Африка.

В изявлението си тя акцентира, че сме изправени пред общи провокации, като разпада на системата за сигурност, диалози за разполагане на нови бази за нуклеарни оръжия и войни. Тя уточни, че за последните 80 години има над 60 войни по света, повече от 100 страни, участващи във военни спорове и 0 дни, в които целият свят е в мир.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР