По време на концерт поп звездата Тейлър Суифт видя нередност

...
По време на концерт поп звездата Тейлър Суифт видя нередност
Коментари Харесай

Тейлър Суифт прекъсна концерт, за да защити жена в тълпата

По време на концерт поп звездата Тейлър Суифт видя " неправда " в публиката, прати гардове да защитят момиче. Видеа от шоуто демонстрираха по какъв начин Суифт прекъсва своя шлагер от 2014 година " Bad Blood “, с цел да отбрани човек в тълпата.

Пеейки Суифт извика няколко пъти " Хей стой ", а по-късно отново при спиране сподели " тя е добре ".  От видеоклиповете не е ясно какво се е случило в тълпата, с цел да провокира реакцията на певицата.

Певицата ще се насочи към Масачузетс идващия уикенд след третото си и последно шоу във Филаделфия в неделя, написа " Телеграф ".

Концертът е част от огромното турне на Тейлър Суифт, което стартира преди месец. Носителката на редица награди " Грами " показва последните си три албума онлайн. Когато разгласи турнето през ноември предходната година, тя го назова " странствуване през музикалните ери от моята кариера (минали и настоящи) ".

Суифт загатна и за фурора към продажбата на билетите от " Ticketmaster ", като сподели на публиката от над 70 000 души, че схваща какви " обилни старания " са им били нужни, с цел да бъдат на концерта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР