По време на ключовата презентация WWDC 2023 през юни Apple

...
По време на ключовата презентация WWDC 2023 през юни Apple
Коментари Харесай

Тази малка актуализация направи Apple TV 100% по-добър

По време на основната презентация WWDC 2023 през юни Apple разгласи tvOS 17 – една от най-важните софтуерни актуализации на Apple TV от години насам. Тя вкарва FaceTime в приставката на Apple, освежен надзорен център, отдалечена функционалност Find My Siri и други, само че най-сетне са налични и две други функционалности, които се очакваше да се появят по-късно тази година: поддръжка на VPN мрежи и приложения за видеоконференции от трети страни. През този уикенд ExpressVPN и Zoom пуснаха своите приложения за Apple TV.

С новото приложение на ExpressVPN потребителите могат да се насладят на:

Поточно предаване на 4K и HD съдържание Промяна на местоположението в някоя от 105-те страни, които се поддържат

Въпреки, че за хората, които обичат стрийминга, потреблението на VPN може да им разреши достъп до по-широка библиотека (тъй като може би предаването, което желаят да гледат в услуга, е налично единствено в избрана държава), това е и една от най-хубавите варианти за учители и компании, които би трябвало да имат достъп до локални файлове на Apple TV. Сървърът освен е криптиран, само че и им разрешава да имат достъп до файлове на приставката на Apple, които преди не са могли, което прави работните им процеси по-безпроблемни.

За приложението Zoom консуматор на X видя, че приложението е налично в App Store и акцентира главните му функционалности:

Провеждане на с едно кликване от устройството HD видео и аудио Интеграция на календара Възможност да поканите другари или сътрудници посредством телефон, имейл или контакти на Zoom Преглед на чата по време на срещата И доста други

Въпреки, че провеждането на диалог в Zoom на тв приемник може да звучи необичайно на пръв взор, има доста преимущества от потреблението на iPhone като съществена камера. Изображението е по-добро от множеството налични уеб камери, а също така можете да виждате повече хора при групови диалози, да виждате диаграми..

След като тези две приложения към този момент са налични за потребителите на Apple TV, в близко бъдеще ще бъдат пуснати още приложения с сходни благоприятни условия, а скоро се чака да бъде налична и tvOS 17.2, която ще донесе доста възобновяване на телевизионните приложения дружно с някои нови функционалности като ново странично меню, което демонстрира всичко, обвързвано с Apple, в допълнение към каналите и приложенията на потребителя и други неща.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР