По време на кариерното изложение Дни на кариерата: ИТ, Комуникации

...
По време на кариерното изложение Дни на кариерата: ИТ, Комуникации
Коментари Харесай

Японски работодатели търсят български ИТ специалисти

По време на кариерното ревю " Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг " ще има специфичен ъгъл на японската стопанска система, като близо 15 японски компании ще участват на 14 октомври в София в търсене на ИТ гении. Повечето от тях са работодатели, които нямат посланичество в България и не участват на българския трудов пазар, означават от " Джоб тайгър ". Иновативният ъгъл на японската стопанска система се провежда взаимно с " Минави корпорейшън " (Mynavi Corporation) и Министерство на стопанската система, търговията и промишлеността на Япония.
 
Всички компании, част от ревюто, ще показват своята активност в зала " София Гранд " на хотел " Маринела ". Паралелно със срещите сред работодатели и търсещи работа в зала " Киото " ще се състои конференция, в границите на която ще има къси представяния на японските компании.

Инженери взимат двойни заплати в чужбина

Конферентната част ще продължи и с полемики по тематики като " Особености на японската работна просвета " и " Как да започнеш работа за японска компания ". Панелистите ще бъдат хора от бизнеса и образованието, които ще споделят своя опит по тематиките и ще опишат от първо лице своите усещания от работата с японци. В края на форума в границите на 15 минути ще се организира съревнование по програмиране, а спечелилият ще завоюва премия от " Джоб тайгър " - двупосочен билет до Япония, означават от кариерния уебсайт.
 
 istock istock
Тазгодишното издание на кариерния конгрес " Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг " ще посрещне 100 топ компании изложители, които ще търсят новите си чиновници, и ще чака близо 2500 гости, подготвени да се показват на бъдещия си шеф, показват от компанията. За поредна година форумът ще се организира онлайн в четири града - София, Пловдив, Варна и Габрово, както и виртуално на профилирана платформа.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР