"По време на кампанията се очакват скандали, които ще повлияят

...
"По време на кампанията се очакват скандали, които ще повлияят
Коментари Харесай

Димитър Ганев: От Има такъв народ зависи дали ще се състави правителство

"По време на акцията се чакат кавги, които ще повлияят изборите. Нй-голямото събитие са глобите по закона „ Магнитски “, съобщи пред Нова тв политологът от "Тренд " Димитър Ганев.
По думите му Движение за права и свободи сигурно ще бъде наранена поради директна връзка, която има със глобения Пеевски. А да се работи за глобена партия е мъчно.
"Уволнението на проф. Кантарджиев бе най-голямата политическа неточност на служебния кабинет. Тази кадрова чистка се удари в стена в този случай, макар политиката на „ изчегъртване “. Ситуацията бе призната като персонална вендета от доктор Кацаров и неправда ", разяснява Ганев.
Той добави, че при "Има подобен народ " има растеж, само че не има вяра да доближат 30 депутата от горната страна. А при Демократична България и "Изправи се! Мутри вън " не чака повишаване на електоралната поддръжка.
"Съставянето на последващо държавно управление зависи от "Има подобен народ ", в случай че прекрачат "червените " линии, които са си сложили, да се коалират с така наречен партии на статуквото, ще има кабинет. Част от служебния кабинет може да бъде припознат за постоянен кабинет ", показа Ганев. А съгласно изследванията все още, дребна преднина отпред имат ГЕРБ.
20% от гласоподавателите взимат решение за кого да гласоподават или в самия ден на вота, или няколко дни преди този момент.
Според него от "Има подобен народ " горят мостове, като отхвърлят коалиране с Българска социалистическа партия, само че не считам, че ще има трети избори. Защото в случай че се случи, може да докара отлив от поддръжката към партията на Трифонов.
"На постоянните избори вотът беше протестен против ГЕРБ, само че не се знае дали той ще толкоз мощен след отдръпването на Бойко Борисов ", сподели още Димитър Ганев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР