По време на извънредната кампания по кръводаряване на УМБАЛСМ Н.

...
По време на извънредната кампания по кръводаряване на УМБАЛСМ Н.
Коментари Харесай

Доброто е живо: Пет пъти повече безвъзмездни кръводарители в последната кампания на ”Пирогов”

По време на изключителната акция по кръводаряване на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " под надпис " Стани нечий воин! " за интервала 23-30 януари 2022 година са се отзовали 227 доброволни и безплатни кръводарители.

Екипът на болничното заведение показва дълбоката си благодарност към десетките жители, част от които към този момент са нечии герои. Нуждите на лечебното заведение от кръв и кръвни съставки са високи и всяка помощ е скъпа.

" Вярваме, че в България има още доста хора с огромни сърца, които ще се отзовават и в извънкампаниен интервал за потребностите на пациентите на лечебното заведение. Екипът на болница " Пирогов " е уверен, че дружно можем да изградим общественост от единомишленици, обединени в идеята на положителното ", допълват от " Пирогов ".

" Няма да се уморим да споделяме " Благодаря! " на всички доброволни кръводарители от актуалната и предходните акции, проведени от УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ", декларират от лечебното заведение.

Да, има и такива вести - положителни, които разпалват и поддържат жива искрата на човечността. А ние, от Фрог Нюз, няма да се уморим да ги споделяме.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР