По време на интервюто с Кирил Петков в телефонен разговор

...
По време на интервюто с Кирил Петков в телефонен разговор
Коментари Харесай

Петков към Стоянов: Не ходете на кино по време на протест, Стоянов: Елате с мен на първия ред

По време на изявлението с Кирил Петков в телефонен диалог по Нова тв се включи Калин Стоянов, който изясни, че срещата с Кирил Петков не е била една и това може да се ревизира. " Имаше и голям брой телефонни диалози. Кирил Петков се опитваше да се намесва в активността на Министерство на вътрешните работи. Става въпрос съответно за това кой чиновник на какъв управителен пост да се постави и да не се махат някои от шефовете на ОД на Министерство на вътрешните работи,каза вътрешният министър.

Калин Стоянов отхвърли срещата му с Петков да е била единствено една. Той на няколко пъти настояваше, че е разговарял неведнъж по телефона с него.

Кирил Петков зададе няколко въпроса на Калин Стоянов: " Аз ли съм единствения водач, с който си говорите и имали ли сте диалози с господин Борисив или господин Пеевски? ", на които Стоянов отговори: " Имал съм в пленарната зала и отвън нея, а диалози с вас съм имал в министерството и по телефона ". Запитан от водещата къде са били срещите му с водача на ГЕРБ и с ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи, министърът отговори единствено: " В коридорите на Народното събрание ".

" Оперативното управление на службите е поверено на основния секретар ", напомни Калин Стоянов на Кирил Петков.

" Аз съм срещу полицейското принуждение, само че съм и срещу насилието по отношение на служителя на реда. Всички чиновници ще понесат своята дисциплинарна и възможна наказателна отговорност, съобщи още Калин Стоянов.
На въпрос от Кирил Петков дали от последния диалог са се виждали или чували, Стоянов сподели, че това е доста елементарно проверимо и че ще каже какъв брой са срещите сред тях след инспекция. Но изрично съобщи, че не е била една.

Кирил Петков прикани министъра на вътрешните работи идващия път, когато има подобен митинг, да не върви на кино, а Стоянов му отговори: Елате с мен на първи ред ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР