По време на интервю, дадено в Париж пред журналиста Анди

...
По време на интервю, дадено в Париж пред журналиста Анди
Коментари Харесай

Лео Меси: Марадона ми даде сила от небето

По време на изявление, обещано в Париж пред журналиста Анди Куснецоф, Меси изрази голямото си страдание, че Марадона – селекционер на отбора на международното състезание през 2010 година, не е бил жив, с цел да стане очевидец на неговия висш миг в кариерата - спечелването на Мондиал 2022.

" Бих желал Диего да ми връчи купата или най-малко да види всичко това, да види Аржентина като международен първенец. Знам по какъв начин обичаше националния тим на нашата страна и това е всичко, което той искаше ", споделя Меси.

" Мисля, че той от небето – както доста хора, които ме обичат, ми дадоха мощ ".

Лионел Меси трябваше да чака до своето пето международно състезание по футбол, с цел да стане първенец, само че самият той счита това за най-подходящ миг.

" Дори аз да трябваше да предпочитам момента, щеше да е този. Това е краят на кариерата ми, затварям един цялостен цикъл от живота си.

Постигнах всичко с националния тим, както постоянно съм мечтал. Постигнах всичко в кариерата си самостоятелно. Беше съвършеният метод да кажа завършек на кариерата си. И стана неповторимо!

Когато започнах с футбола, в никакъв случай не съм си представял, че всичко това ще се случи. И достигането ми на този миг беше най-хубавото, което мога да си пожелая. Нямам право да се окайвам и не мога да желая повече. Спечелихме Копа Америка, в този момент и международното състезание. Не остана друго ", добавя аржентинският талант.

Лионел Меси фактически имаше запаметяващи се моменти в Катар, само че и някои, с които не се гордее. Например прекомерно бурната наслада на четвъртфинала пред селекционера на Нидерландия Луис ван Гал, която по-късно самичък назова " неуважителна ", както и изявление след края на мача, когато назова Ваут Вегхорст " простак ".

Меси добавя, че не се гордее с тези си осъществявания: " Знам какво споделих на Ван Гаал, само че страстта от насладата ми пристигна ненадейно. Беше просто под въздействие на момента.

Не одобрявам това, което направих. Не ми харесва и какво стана след това.

Но това са моменти на огромна раздразнителност и всичко се случва доста бързо. Затова от време на време отвръщам по този начин ", приключи звездата на Пари Сен Жермен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР