По време на финалните мелодии на съботния концерт на гигантите

...
По време на финалните мелодии на съботния концерт на гигантите
Коментари Харесай

Бразилка роди бебето си на фона на Enter Sandman на концерт на Металика

По време на финалните мелодии на съботния концерт на колосите от Металика в Куритиба, Бразилия, дребният Луан Фигейро се появява на бял свят. Саундтракът по време на дебюта му е повече от героичен - " Enter Sandman " - един от най-големите шлагери на хеви метъл групата, предава Washington Post.

" Беше комбинация от страсти ", споделя майката на момченцето, Джойс, пред изданието. " Тъй като не беше планувано, се опасявах, че медицинският екип няма да е подготвен. Но имах и възприятието, че това ще се е случи, тъй като Metallica е една от групите, които обичаме най-вече. "

Джойс и брачният партньор ѝ Джейми пазили билетите си в продължение на три години, като са ги закупили през 2019 година, когато са били пуснати в продажба за първи път. Първоначално очакван за април 2020 година, концертът е пренасрочен два пъти поради пандемията. Когато Metallica разгласи, че групата най-сетне ще организира дълго чакания си концерт в Бразилия през май 2022 година, Джойс към този момент е бременна с второто си дете.

Акушер-гинеколог дава позволение на Джойс, която е в 39-ата седмица, да участва на шоуто. За да е сигурна обаче, тя споделя, че е взела някои спомагателни защитни ограничения.

" Бях в зоната за хора с увреждания ", сподели тя. " И седях на безвредно място, без никакъв риск да се нараня ".

През това време задачата да заобикаля прекомерно въодушевени почитатели по време на съботното шоу е изглеждала като най-голямото предизвикателство в живота на Джойс. И въпреки всичко бебето Луан имаше други проекти.

По време на двете подгряващи групи на концерта всичко изглеждало наред. Вълнението изпълвало открития стадион " Куто Перейра " в Парана, южен щат в Бразилия.

Когато Metallica излезли на сцената, тялото на Джойс реагира на появяването ѝ. Но вместо да я побият тръпки или да усети пеперуди, тя усеща по какъв начин в корема ѝ се надига напрежение - контракциите са почнали.

Джойс стискала колкото може по-дълго и най-после, когато останали към три песни от сетлиста на Metallica, се обърнала към медицинския екип на местоположението. Екипът предложил да извика кола за спешна помощ, само че към този момент е било прекомерно късно.

" Всичко беше като в мъгла ", споделя Джойс. " Всичко се случи толкоз бързо. "

Тя била качена на носилка и откарана в здравна палатка, където в същото един мъж се лекувал от алкохолно натравяне.

" Не можеха да го изведат на открито ", сподели Джойс. " Затова просто го обърнаха и ми помогнаха с раждането ".

Докато Metallica закривали концерта с " Enter Sandman ", Луан Фигейро се родил изцяло здрав в 23:15 ч.

Няколко минути по-късно пристигнала кола за спешна помощ, с цел да транспортира фамилията до Hospital e Maternidade Brígida, където Джойс в началото възнамерявала да роди бебето.

" Майката и синът бяха признати сполучливо и получиха всички нужни грижи ", оповестяват чиновници на болничното заведение в Instagram. " [Пожелаваме] доста здраве на най-младия " рокер " на Куритиба ".

Новината за рок раждането на Луан се популяризира бързо, откакто Metallica показа историята на Джойс в Instagram профила си с 8,2 милиона почитатели на групата. Историята доближава до хора по цялото земно кълбо и Джойс споделя, че стотици са попитали дали името на бебето ѝ ще бъде въодушевено от Металика.

" Пошегувах се, че името му ще бъде Джеймс Улрих ", споделя тя - комбиниране от имената на вокалиста на Metallica Джеймс Хетфийлд и барабаниста Ларс Улрих. " Но в действителност, защото този въпрос за името провокира огромен интерес, а ние не сме го записали, мислим може би да прибавим [второ] име и да отдадем респект на бандата там. "

За " Сандман " обаче не може да става и дума, споделя шеговито майката.

" Не забравяйте, че това е името, което той ще носи през целия си живот ", споделя Джойс, смеейки се. " Ще го тормозят с името Сандман. Той към този момент има задоволително забавна история, която ще споделя отсега нататък. "

По-късно стана ясно, че самият Джеймс Хетфийлд се е обадил по телефона на щастливата майка, с цел да ѝ честити новия член от фамилията. Семейството обезумяло от наслада, когато получило заветното телефонно позвъняване. Джойс се похвали на почитателите си в мрежата, че е записала целия диалог, който траял седем минути и по-късно се разплакала от благополучие.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР